Budget hardloopkleding

Als je net begint met hardlopen is, in tegenstelling tot je hardloopschoenen, de kleding die je draagt nog niet zo belangrijk. Voor je gespecialiseerde kleding aan gaat schaffen is het handig om eerst uit te zoeken of je hardlopen wel écht leuk vindt. Wanneer je verder komt merk je al gauw dat die oude joggingbroek toch niet zo lekker rent en dat dat katoenen t-shirt wel erg warm is om te dragen en nat wordt van je zweet. Dit is het moment om tot de aanschaf van comfortabele en fashionable hardloopkleding over te gaan. Hieronder geef ik een aantal budgettips voor voordelige en leuke hardloopkleding.

Forever21
Eén van mijn favoriete budget sportkleding winkels is Forever21. Veel mensen verwachten het niet van deze winkel, maar het sportassortiment is erg uitgebreid. Bekijk de website en je komt al gauw leuke dingen tegen in allerlei felle en originele prints. De sportkleding van Forever21 heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, de kleding blijft lang mooi en is gemaakt van goede stof die warmte en vocht goed afvoert. Bekijk snel het assortiment, wie weet zit er iets voor je bij.





H&M
Ook H&M heeft heel wat hardloopkleding in het assortiment. Een aantal mooie running tights met leuke prints, maar ook voor accessoires als haarbandjes en een leuke bidon kun je bij H&M terecht. De prijzen zijn fijn en de kwaliteit van de kleding is goed, ook na een aantal keer wassen is de stretch in de kleding nog aanwezig. H&M verkoopt ook fijne jacks voor als het weer te wensen over laat, ook de longsleeves met duimgaten zijn een aanwinst op je hardloopkledingcollectie.





Primark
De budgetwinkel bij uitstek laat de running trend ook niet aan zich voorbij gaan. Primark verkoopt tanktops in allerlei opvallende kleuren waarin het fijn sporten is, ook de running shorts van primark zijn fijn, en ook nog eens erg prettig voor de portemonnee! Een nadeel van Primark is dat je niet online kunt bestellen maar dat je je in de heksenketel die Primark heet moet begeven. Dan is het nog een hele kunst om eenmaal in de winkel de sportkleding te vinden, dan de juiste maat en ook nog in de kleur die je wilt. 





Sla je slag bij deze winkels en voel je lekker in je sportoutfit! Lekker in je vel zitten komt je sportprestaties absoluut ten goede, als dat geen goed excuus is om lekker te gaan shoppen...

Volg mijn blog met bloglovin

Een reactie posten

Follow on Bloglovin
Mogelijk gemaakt door Blogger.